Specialismen

Bakker BV > Specialismen

Specialismen Bakker Bouwbedrijf

Verbouwen

 

Verbouwen is slechts één van de specialismen van BAKKER BOUWBEDRIJF B.V.. Wij verzorgen voor een grote diversiteit aan klanten, zowel bedrijven als particulieren, alle denkbare werkzaamheden op gebied van aanpassingen op woningen, kantoren of andersoortige commerciële ruimtes. Denk hierbij aan de plaatsing van een dakkapel of dakopbouw, vernieuwing van kozijnen, een complete aanbouw, keukenvernieuwing, plaatsing van badkamer en/of toilet, etc. Het opleveringsniveau varieert van casco tot volledig afgewerkt, afhankelijk van de wensen van onze opdrachtgevers. BAKKER BOUWBEDRIJF B.V. realiseert al uw wensen op gebied van verbouwen. Vakmanschap, ervaring en kostenefficiency staan hierbij voorop.

Verbouwen is één van de specialismen Bakker Bouwbedrijf B.V.
Renovatie is één van de specialismen Bakker Bouwbedrijf B.V.

Renovaties

 

Een ander specialisme van BAKKER BOUWBEDRIJF B.V. is het verzorgen van kleine en grootschalige renovaties. Wij realiseren voor een grote diversiteit aan klanten, zowel bedrijven als particulieren, alle denkbare werkzaamheden op gebied van renovaties. Van volledig slopen en wederopbouwen, precisiewerk op specifieke onderdelen tot cosmetische verbeterwerkzaamheden, zowel voor bestaande bouw als voor historische panden en monumenten. Met uiterste precisie, respect voor de omgeving en met behoud van originele elementen waar mogelijk. BAKKER BOUWBEDRIJF B.V. realiseert al uw wensen op gebied van verbouwen. Vakmanschap, ervaring en kostenefficiency staan hierbij voorop.

Onderhoud

 

BAKKER BOUWBEDRIJF B.V. is ook gespecialiseerd in het verzorgen van onderhoud en reparaties. Wij realiseren voor een grote diversiteit aan klanten, zowel bedrijven als particulieren, alle denkbare werkzaamheden op gebied van onderhoud en reparaties. Onze vakmannen voeren klein herstelwerk snel en efficiënt uit, waarbij overlast voor bewoners en de omgeving tot een minimum wordt beperkt. Denk hierbij onder andere aan het vervangen van door houtrot aangetaste delen, het verhelpen van lekkages, tegelwerk, schilderwerk, stucwerk, etc. BAKKER BOUWBEDRIJF B.V. realiseert al uw wensen op gebied van onderhoud. Vakmanschap, ervaring en kostenefficiency staan hierbij voorop.

Onderhoud is één van de specialismen Bakker Bouwbedrijf B.V.
Maatwerk is één van de specialismen Bakker Bouwbedrijf B.V.

Maatwerk

 

BAKKER BOUWBEDRIJF B.V. heeft ruime ervaring in het verzorgen van maatwerk. Wij realiseren voor een grote diversiteit aan klanten, zowel bedrijven als particulieren, zeer uiteenlopende maatwerkprojecten, geheel afgestemd op de wensen en eisen van de klant. Speciale projecten vragen om speciale aandacht. Wij hebben de ervaring en kennis om onze klanten op alle gebieden te ondersteunen, te adviseren en de uitvoering te coördineren. O.a. historisch herstelwerk, bouwbegeleiding, project management, toetsing van offertes, etc. BAKKER BOUWBEDRIJF B.V. realiseert al uw wensen op gebied van maatwerk. Vakmanschap, ervaring en kostenefficiency staan hierbij voorop.

Via onze Facebook pagina kunt u op de hoogte blijven van de bouwprojecten die wij uitvoeren voor zowel particuliere als zakelijke klanten in Amsterdam en omstreken. Klik hier om onze facebookpagina te bezoeken en volg ons.