Particulieren

Bakker BV > Particulieren

Particulieren

Uw (woon)wensen centraal

 

Heeft u een nieuwe woning aangekocht, wilt u een renovatie aan uw huidige woning in Amsterdam en omstreken of deze aanpassen aan uw woonwensen?

BAKKER BOUWBEDRIJF B.V. is gespecialiseerd in verbouwingen en renovaties. Wij voeren zowel grootscheepse constructieve aanpassingen, als geheel of gedeeltelijke modernisering en cosmetische verbeteringen uit, aan nieuwe én bestaande woningen. 100% zorgenvrij, snel, goed en kostenefficiënt.

Gespecialiseerd in verbouwingen en renovatie in Amsterdam Bakker B.V. Bouwprojecten voor particulieren
Uw verbouwing, onze prioriteit, renovatie in Amsterdam Bakker B.V. Bouwprojecten voor particulieren

Uw verbouwing, onze prioriteit

 

Om uw nieuwe woning geheel te laten aansluiten op uw woonwensen is een verbouwing noodzakelijk.

U heeft echter geen tijd of gelegenheid om zich daarmee bezig te houden. Wij nemen u al het werk uit handen, ontzorgen en leveren expertise, kwaliteit en vakmanschap tegen een scherpe prijs.

Persoonlijke aanpak

 

Ieder project is anders. Wij leveren maatwerk voor al onze klanten. Na een eerste kennismaking en inventarisatie van uw woonwensen en de te verbouwen woning krijgt u een geheel vrijblijvende offerte.

Vervolgens maken we een plan van aanpak, inclusief tekeningen en een gedetailleerd kostenoverzicht. Aan de hand van moodboards en suggesties voor het gebruik van materialen maakt u keuzes die aansluiten bij uw persoonlijke voorkeuren. Uw persoonlijke projectmanager is uw aanspreekpunt. Regelmatig houden wij u op de hoogte van de voortgang van de bouwwerkzaamheden, zo blijft u betrokken bij de totstandkoming van uw droomhuis.

Persoonlijke aanpak verbouwing en renovatie in Amsterdam Bakker B.V. Bouwprojecten voor particulieren
Casco of turn-key en renovatie in Amsterdam Bakker B.V. Bouwprojecten voor particulieren

Casco of turn-key

 

Het opleveringsniveau varieert van casco tot volledig afgewerkt en ingericht, afhankelijk van uw persoonlijke wensen.

Denk aan schilderwerk en tuinaanleg, maar ook interior design en domotica behoren tot de opties. Wij beschikken over een breed netwerk aan vaste partners en specialisten en kunnen zorgen dat uw woning volledig ingericht en direct bewoonbaar is. Helemaal in de gewenste stijl en naar uw smaak.

Vakmanschap en expertise

 

Zonder zorgen een renovatie, verbouwing of inrichting aan uw nieuwe huis in Amsterdam en omstreken volledig naar uw wensen?

BAKKER BOUWBEDRIJF B.V. realiseert al uw wensen op gebied van verbouwen en renoveren. Vakmanschap en kostenefficiency staan hierbij voorop. Wij beschikken over een team van ervaren vakmensen en verbouwingsspecialisten.

Vakmanschap en expertise in verbouwing en renovatie in Amsterdam Bakker B.V. Bouwprojecten voor particulieren