Projecten

Bakker BV > Projecten

Bakker Bouwprojecten

BAKKER BOUWBEDRIJF B.V. is al meer dan 35 jaar een gevestigde naam in Amsterdam en omstreken. Wij verzorgen voor zowel bedrijven als particulieren alle denkbare bouwprojecten op gebied van verbouwingen en renovaties. Ook voeren wij onderhoudswerkzaamheden en kunnen we, al naar gelang de wensen van de opdrachtgever, maatwerk leveren. Hier ziet u een greep uit de bouwprojecten die wij onlangs hebben gerealiseerd voor onze opdrachtgevers.

  • All
  • Modernisering
  • Renovatie
  • Verbouwing

TIP VOOR BOUWPROJECTEN

Gaat u binnenkort verhuizen of verbouwen? Of overweegt u een renovatie of modernisering van uw huidige woning? Begin uw bouwproject met het maken van een moodboard. Een moodboard is een visualisatie van een concept of idee. Het is een hulpmiddel waarmee u keuzes kunt maken en waarmee uw ideeën tastbaarder worden voor degene die het zal gaan uitvoeren.

 

Een moodboard maken is heel eenvoudig. U verzamelt allerlei afbeeldingen en teksten die de sfeer en inhoud van uw (woon)wensen weergeven en plakt deze op een wit groot papieren vel. Maar, het kan ook digitaal. Op sites zoals Pinterest vindt u allerhande voorbeelden van prachtige badkamers, keukens, slaapkamers of andere ruimtes in huis of op kantoor die ter inspiratie kunnen dienen.

 

Met name handig voor bouwprojecten in Amsterdam en omstreken, waar de ruimte vaak optimaal benut dient te worden: Op Pinterest kunt u legio mogelijkheden vinden voor slimme opbergoplossingen. Zo komt u goed beslagen ten ijs bij het opvragen van een offerte én kunnen wij u snel en accuraat voorzien van een passende offerte. Hier ziet u een greep uit de bouwprojecten die wij onlangs hebben gerealiseerd voor onze opdrachtgevers.