FAQ

Bakker BV > OVER ONS > FAQ

FAQ (meest gestelde vragen)

BAKKER BOUWBEDRIJF B.V. krijgt vele vragen. Om wellicht enkele vragen voor makkelijk inzichtelijk te maken vindt u hieronder de meest gestelde vragen. Mocht uw vraag er niet tussen staan dan kunt u een email sturen met contactformulier.

Kan ik zonder afspraak de showroom van BAKKER BOUWBEDRIJF B.V. bezoeken?

Nee, deze exclusieve showroom is alleen geopend op afspraak en is exclusief toegankelijk voor opdrachtgevers van BAKKER BOUWBEDRIJF B.V..

Kunnen jullie mijn huis verbouwen als ik niet in het land ben?

Ja, BAKKER BOUWBEDRIJF B.V. werkt vaak voor opdrachtgevers die in het buitenland wonen en een verhuizing naar Nederland voorbereiden. Wij zorgen ervoor dat het huis Particulieren helemaal naar wens en conform afspraak verbouwd wordt terwijl de klant zich nog in het buitenland bevindt. Op afstand houden we de klant op de hoogte van de voortgang, zoeken we afstemming waar nodig en zorgen voor tijdige oplevering zodat de verhuizing conform planning kan plaatsvinden.

Verzorgen jullie ook de inrichting van mijn woning?

Dat is mogelijk. BAKKER BOUWBEDRIJF B.V. beschikt over een groot netwerk aan interieur designers en leverancier en leveren desgewenst uw woning volledig ingericht naar uw wensen, direct bewoonbaar op.

Mijn huis/pand is een monument. Kunnen jullie daar een renovatie verzorgen?

Jazeker. BAKKER BOUWBEDRIJF B.V. is gespecialiseerd in alle denkbare werkzaamheden op gebied van renovaties. Van volledig slopen en wederopbouwen, precisiewerk op specifieke onderdelen tot cosmetische verbeterwerkzaamheden, zowel voor bestaande bouw als voor historische panden en monumenten.

Ik ben timmerman, kan ik voor jullie komen werken?

Wij zijn altijd op zoek naar goede vakmensen en werken zowel met mensen in dienst als met zelfstandig ondernemers. Neem contact met ons op, dan bespreken we de mogelijkheden voor een eventuele samenwerking.

Zijn jullie ook actief op social media?

Ja, je kunt nieuws over BAKKER BOUWBEDRIJF B.V. en onze projecten volgen via facebook. Klik hier om onze facebookpagina te bezoeken.

Komen jullie ook bij ons thuis voor een gesprek?

Dat behoort zeker tot de mogelijkheden. U bent uiteraard ook van harte welkom op ons kantoor in Amsterdam.

Is het mogelijk om een afspraak te maken in het weekend of in de avonduren?

Wij proberen zoveel mogelijk alle afspraken te maken op doordeweekse dagen en tijdens kantooruren. Mocht dat echt niet passen in uw agenda dan zullen we samen overleggen wat hiervoor de beste oplossing kan zijn.

Meer weten over de mogelijkheden van BAKKER BOUWBEDRIJF B.V. voor uw project(en)? Neem contact op met ons kantoor voor een gesprek en/of vrijblijvende offerte voor uw verbouwings- en/of renovatiewensen.