OVER ONS

Bakker BV > OVER ONS

Over ons

BAKKER BOUWBEDRIJF B.V. is al meer dan 35 jaar een gevestigde naam in Amsterdam en omstreken. Wij verzorgen voor zowel bedrijven als particulieren alle denkbare werkzaamheden op gebied van bouwprojecten, verbouwingen en renovaties. Ook voeren wij allerhande onderhoudswerkzaamheden uit en kunnen we, al naar gelang de wensen van de opdrachtgever, ook uitstekend maatwerk leveren.

Bakker Bouwbedrijf Amsterdam

Het is ons doel om, samen met een team van specialisten en partners, alle dromen en wensen voor onze klanten te realiseren. Met een vaste groep van gespecialiseerde vakmensen werken wij aan de meest uiteenlopende en uitdagende bouwprojecten in Amsterdam en omstreken. Ieder project heeft zo zijn uitdagingen. Soms is het de delicate staat van een monumentaal Amsterdams pand, een andere keer is het de tijdsdruk die een project uitdagend maakt.

 

Met de juiste knowhow, expertise en hart voor de zaak zetten wij ons in om uw bouwprojecten telkens weer tot een goed einde te brengen. Dat doen we naar tevredenheid van onze klanten en opdrachtgevers. BAKKER BOUWBEDRIJF B.V. in Amsterdam neemt u het werk uit handen, ontzorgt en levert expertise, kwaliteit en vakmanschap tegen een scherpe prijs.

 

Uiteraard voldoet de werkwijze van BAKKER BOUWBEDRIJF B.V. aan alle regels en wetgeving die er zijn  m.b.t. de bouwsector. Ook veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel, en daar waar mogelijk proberen we altijd te kiezen voor duurzame oplossingen. Daarnaast zijn wij sinds jaar en dag aangesloten bij de NOA (Nederlands Ondernemersvereniging voor Afbouwbedrijven), Bouwend Nederland en zijn wij lid van de Amsterdamse Aannemers Vereniging.