BEDRIJVEN

Bakker BV > BEDRIJVEN

BEDRIJVEN

Kennis en expertise

 

BAKKER BOUWBEDRIJF B.V. is al meer dan 35 jaar een gevestigde naam als aannemersbedrijf in Amsterdam en omstreken.

Met een vaste groep van gespecialiseerde vakmensen werken wij aan de meest uiteenlopende bouwprojecten. Met de juiste knowhow, expertise en hart voor de zaak én voor de klant. BAKKER BOUWBEDRIJF B.V. neemt u het werk uit handen, ontzorgt en levert kwaliteit en vakmanschap tegen een scherpe prijs. Zowel voor particuliere als voor zakelijke opdrachtgevers.

Team BAKKER BOUWBEDRIJF B.V. aannemersbedrijf in Amsterdam
Ook voor uw VVE - BAKKER BOUWBEDRIJF B.V. aannemersbedrijf in Amsterdam

Ook voor uw VVE

 

Ook voor particuliere verenigingen is BAKKER BOUWBEDRIJF B.V. dé partij voor onderhoud en beheer.

In opdracht van verschillende Verenigingen Van Eigenaren (VVE’s) én bedrijven uit in Noord-Holland zorgen wij voor alle voorkomende onderhoudswerkzaamheden, zowel op gebied van onderhoud als bij schades of onvoorziene omstandigheden. Communicatie en contact met de VVE is van groot belang, samen zorgen we voor snelle afhandeling en minimale overlast voor de bewoners.

Amsterdamse Woningbouwverenigingen

 

BAKKER BOUWBEDRIJF B.V. werkt al vele jaren met trots en genoegen met en voor een groot aantal vooraanstaande namen in de Amsterdamse woningbouw.

In opdracht van deze woningbouwverenigingen verzorgen wij op structurele basis onderhoud aan de woningen en voeren wij reparaties uit op verzoek van bewoners. Daarnaast voeren wij volledige renovaties en modernisering van woningen uit zodat deze direct verhuurklaar zijn. Snel, kostenefficiënt en conform de kwaliteitsnormen van de woningbouwvereniging.

Amsterdamse Woningbouwverenigingen- BAKKER BOUWBEDRIJF B.V. aannemersbedrijf in Amsterdam
Betrouwbaar - BAKKER BOUWBEDRIJF B.V. aannemersbedrijf in Amsterdam

Betrouwbaarheid voorop

 

BAKKER BOUWBEDRIJF B.V. is uw betrouwbare partner voor bouw & afbouw.

Uiteraard voldoet de werkwijze van BAKKER BOUWBEDRIJF B.V., aannemersbedrijf in Amsterdam, aan alle regels en wetgeving die er zijn m.b.t. de bouwsector. Daarnaast zijn wij sinds jaar en dag aangesloten bij de NOA (Nederlands Ondernemersvereniging voor Afbouwbedrijven), Bouwend Nederland en de Amsterdamse Aannemers Vereniging.

Meer weten over BAKKER BOUWBEDRIJF B.V.?

 

Graag lichten wij onze werkwijze toe en maken wij een afspraak met u om de mogelijkheden voor een constructieve samenwerking met uw bedrijf of VVE te bespreken.